BELTIMA BVBA
Kerkstraat 150
2060 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3-235 61 58
Fax: +32 (0)3-235 33 13
info@beltima.be


Informatie


FAQ - Veel gestelde vragen

 • Kunnen tuinmeubels buiten blijven staan?
  Wij raden aan om de meubels in de winter binnen te halen en deze tegen roest te beschermen wanneer deze opnieuw buitengezet worden. Dit kan perfect met een speciaal product die in de handel te verkrijgen is of met boenwas. De was zal ervoor zorgen dat het vocht van het ijzer afglijdt.

 • Kan ik een cataloog ontvangen van jullie artikelen?
  Al onze artikelen kunt u terugvinden en afdrukken op deze website bij “Catalogus” – “Producten” Ook kan onze vertegenwoordigster altijd even tot bij u komen met de nodige info en afbeeldingen.

 • Zijn er voor de serres funderingen nodig?
  Om het hout te beschermen tegen vocht, aardeverschuivingen en insecten is er een kleine fundering nodig zodat het hout niet in contact komt met de aarde. Hiervan hebben wij gedetailleerde plannen die wij aan onze klanten geven voor zij met deze funderingen beginnen.

 • Zijn de serres waterdicht?Kunnen ze gebruikt worden als veranda?
  Onze serres zijn gebaseerd op authentieke bloemen- en plantenserres. Dus kunnen ze uiteraard in deze toepassing gebruikt worden. Maar in het tussenseizoen kan men ook zijn tuinmeubelen in de serres plaatsen en genieten van de eerste of laatste zonnestraaltjes. Maar het zijn dus geen orangeries of veranda’s. De glazen worden op elkaar gelegd waardoor er steeds vochtigheid binnen kan komen en bepaalde modellen hebben openingen voor de condensatie.
 
Website gemaakt door: DDC