Houten serres

Deze bijzondere esthetische serres brengen een reëel supplement van ziel en een originele decoratieve toets aan uw tuin. U kan kiezen tussen een houten serre in Siberische Larikshout of in rood Cederhout. Larikshout is een van de meest duurzaamste Europese naaldhoutsoorten, vaak gebruikt als bouw hout. Indien u kiest voor een serre in Siberische Larikshout wordt deze geschilderd in kleur naar keuze.

Rood cederhout komt voornamelijk uit Canada, Alaska en Siberië. Deze Noord-Amerikaanse hardhoutsoort staat bekend als lichtgewicht met een ongelooflijke sterkte. Red Cedar is ook heel duurzaam. Behandelen is niet per se nodig, maar het wordt soms wel gedaan om het hout qua look net iets mooier te houden. Red Cedar is ook milieuvriendelijk, het hout hoeft niet geïmpregneerd te worden met chemische middelen omdat hij natuurlijk thujaplicine en wateroplosbare fenolen bevat die het hout beschermt tegen houtrot en insectenaantasting. Rode ceder heeft een goede thermische coëfficiënt, dat betekent dat hij geen hitte opneemt. De serres in rode ceder worden niet geschilderd.

Ontdek hier enkele projecten van houten aanbouw serres op maat. Onze serres kunnen aangebouwd worden tegen 1 of meerdere muren. Wenst u een serre op een muurtje, ook dit is mogelijk. Heeft u interesse in een aanbouwserre? Luc of David zal dan een afspraak met u maken om even ter ...

Ondek hier onze vrijstaande serres.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen