Mistral cabines

Deze kleine cabines nemen niet veel plaats in uw tuin of terras maar geven het wel een leuke toets. Onze Mistral cabines worden gemaakt uit Larikshout met een zinken dak. Deze worden geschilderd in kleur en afwerking naar keuze ( 1 kleur of 2 kleuren gestreept). Standaard hebben wij 5 modellen: de opberg cabine, vestiaire, tuin, WC en douche, . Ze hebben alle 5 dezelfde maat : 105cm x 105cm (dak B 125cm x D 120cm ) 245cm. U heeft tevens de mogelijkheid voor een groendak.

De Mistral cabine "tuin" is de ideale oplossing om uw vuilbakken, tuingereedschap enz. op een mooi manier te verbergen. U kan alles mooi ordenen dankzij de voorziene schabben, haakjes en bezemhouders. Er is ook een oprijramp voorzien.

Deze cabine is de ideale plaats voor uw badgasten om zich om te kleden in alle privacy.

Deze Mistral cabine "opberg" is ideaal voor het speelgoed van uw kinderen of andere materiaal in op te bergen. In deze cabine is er een bank met opbergruimte, alsook haakjes voorzien.

Naast het zwembad of ook de ideale oplossing voor sportclubs of voor evenementen. Deze Mistral cabine WC beschikt over 1 WC en een kleine lavabo.

Deze mistral cabine douche zal ervoor zorgen dat uw badgasten niet door het huis moeten en zo toch in alle privacy kunnen douchen. Deze cabine beschikt over een douche met douchebak en enkele schabben.

Heeft u liever andere maten of afwerkingen? Ook onze Mistral cabines kunnen wij volledig op maat maken.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen