Werkwijze

1. Fundament

Het fundament moet altijd een beetje hoger dan het niveau van de tuin zijn, zo kan de deur probleemloos openen en is er een bescherming tegen het vocht dat uit de grond komt.  Een fundament is ook nodig omdat de grond niet overal dezelfde dichtheid heeft, terwijl de serre een zeker gewicht heeft, op deze manier zijn er geen verzakkingen.
Wat heel belangrijk is, is dat het fundament 100% waterpas is.

De klant kan zelf kiezen of hij enkel een fundering plaats onder de contour van de serre of een fundering over de volledige oppervlakte van de serre. Ook kunnen wij serres plaatsen op een gemetseld muurtje.

De funderingen zijn door de klant te voorzien of kunnen door ons geplaatst worden. Een gedetailleerd funderingsplan wordt naar de klant gestuurd bij bestelling van zijn serre.

2. Kit-systeem

Al onze serres worden kit (Knockdown) gemaakt. Dit wil zeggen dat deze geleverd worden in panelen met het glas er al in geplaatst. Dit maakt dat de plaatsing veel sneller gaat, en dat de klant ook kan kiezen om de serre zelf te plaatsen. Hiervoor sturen wij gedetaïlleerde plannen.

3. Condities

Ontdek wat wij voor u kunnen doen