Werkwijze

1. Fundament

Het fundament moet altijd een beetje hoger dan het niveau van de tuin zijn, zo kan de deur probleemloos openen en is er een bescherming tegen het vocht dat uit de grond komt.  Een fundament is ook nodig omdat de grond niet overal dezelfde dichtheid heeft, terwijl de serre een zeker gewicht heeft, op deze manier zijn er geen verzakkingen.
Wat heel belangrijk is, is dat het fundament 100% waterpas is.

De klant kan zelf kiezen of hij enkel een fundering plaats onder de contour van de serre of een fundering over de volledige oppervlakte van de serre. Ook kunnen wij serres plaatsen op een gemetseld muurtje.

De funderingen zijn door de klant te voorzien of kunnen door ons geplaatst worden. Een gedetailleerd funderingsplan wordt naar de klant gestuurd bij bestelling van zijn serre.

2. Kit-systeem

Al onze serres worden kit (Knockdown) gemaakt. Dit wil zeggen dat deze geleverd worden in panelen met het glas er al in geplaatst. Dit maakt dat de plaatsing veel sneller gaat, en dat de klant ook kan kiezen om de serre zelf te plaatsen. Hiervoor sturen wij gedetaïlleerde plannen.

3. Materialen

Glazen :
– standaard tuinbouwglas 3mm of 4mm
– gelaagd glas 6mm
Alles in rechte of gebogen glazen die de plooiing van het ijzer volgen. 

Hechting glas:

Hier ook heeft u de keuze tussen:
– authentieke mastiek (stopverf) of
– Silirub van Soudal ( link info : Silirub)
Verkrijgbare kleuren mastiek: naturel (beige), wit, zwart of grijs.
Verkrijgbare kleuren Silirub: wit of zwart.

Automatische raamopener:

Heeft u graag in de dakramen hydraulische pompen die de ramen automatisch openen en sluiten, dit is ook een optie die wij u kunnen aanbieden. Deze werken op olie die uitzet en krimpt met de temperatuur en die zo de ramen opent of sluit.

Diverse afwerkingen: 

Wenst u een houtkachel in uw serre, dan kunnen wij een glas in het dak vervangen door een zinken plaat voor de schoorsteen.

4. Condities

Ontdek wat wij voor u kunnen doen